1/3

Liljons Gården För Dina Drömmars Vistelse

IMG_3901.JPG
IMG_3901.JPG

IMG_3901.JPG
IMG_3901.JPG

1/4
​​​​​​​​​​​Gästhus Drängalängan & Pigastugan

Liljons Gården är en liten familjeägd kringbyggd gård som ligger i en vacker och lugn omgivning i hjärtat av Skåne i den sydligaste delen av Sverige.


På gården ligger gästhusen Drängalängan och Pigastugan, vilka förr i tiden var drängarnas och pigornas bostäder när de arbetade på gården.

 

Korsvirkeslängor från 1800-talet, som nyligen  renoverats till exklusivt hög standard för att möta 2000-talets behov av moderna bekvämligheter, samtidigt som många originaldetaljer t.ex. synliga ekbjälkar bevarats för att behålla deras ursprungliga charm av svunna tider.

 

Allt för att din vistelse här ska bli ett fullkomligt nöje!​​​​​​​​​

 

I Naturens Hjärta... 

​​​​​​​​​​​Önskar du fly den stressiga vardagen och bara njuta av stundens ögonblick?  Söker du en stund av lycka för kropp och själ och vill bli ett med naturen och lugnet, så finns denna ro nu att finna...

Omgiven av det rofyllda livet kring Linderödsåsen, Sveriges sydligaste vildmark, mitt i Skånes hjärta, finner Ni våra gästhus.

 

Ta en cykeltur längs de blomstrande åkrarna, eller en promenad genom de hemlighets-fulla skogarna och njut av det rika djurlivet och känslan av att bli ett med naturen.​​

 

Tystnaden och naturen inväntar dig, detta är din undanflykt!
Aldrig Långt Bort... 

Perfekt placerad mitt i Skåne, är det bara du som sätter gränser. Här är du aldrig långt ifrån något... sevärdheter och landmärken, simning, ridning, golf, fiske, promenader, shopping...

 

Här finner du Skånes Djurpark, Wallandertrakten, Ystad Zoo, Tosselillas vatten-och tivoli park, Kiviks äppelförråd, Christinehofs eko park, ett stort antal slott, och flera naturreservat.

 

Sandiga kuststränder, sjöar och städer som Ystad, Kivik, Lund, Malmö, Kristianstad, Helsingborg och Köpenhamn.  

 

Vad faller dig i smaken? Du finner vad du söker och det ligger aldrig för långt bort!