Gästhus "Drängalängan"

1/9

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​Gästhuset Drängalängan,  var förr i tiden drängarnas bostad när de arbetade på gården. Bostaden har nyligen renoverats till exceptionellt hög standard för att möta 2000-talets behov av moderna bekvämligheter, samtidigt som många originaldetaljer t.ex. synliga ekbjälkar bevarats för att behålla dess ursprungliga charm.

 

Nyinrett till lyxstandard, ljust och rymligt, 114 kvm, med plats för upp till max 8 personer. Perfekt för par som vill ha gott om utrymme, den större familjen eller kanske två familjer som vill semestra tillsammans?! Vi erbjuder ett reducerat pris för mindre sällskap på upp till 6 personer.

Stor trädgård med trädgårdsmöbler och grill, perfect för att sitta och njuta av det vackra landskapet och framför allt tystnaden.

 

Tillgång till stora spelplaner/ängar, där den aktiva kan låta sin energi flöda. Många spel kan lånas på plats. Där finns även gungor, studsmatta, linbanor och rutschkana, för barnen. Mycket barnvänligt! 

På nedervåningen:

 

Matplats samt fullt utrustat kök med alla moderna nödvändigheter du behöver; stor spis med 5 gasbrännare, vattenkokare, kaffebryggare, mikrovågsugn, kylskåp, diskmaskin, alla köksredskap, porslin och bestick. 

Stort och luftigt vardagsrum, öppet upp till nock (6 meter), med synliga takbjälkar. Två bekväma soffor, platt- tv, dvd-spelare, HI-FI och stora altandörrar ut till den stora insynsskyddade trädgården med trädgårdsmöbler och grill.

Det finns två mysiga dubbelrum med stora sängar (160 cm) och garderober.

 

Ett modernt, rymligt badrum med dusch, handfat, wc.

 

Samt en tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och frys.

 

På övervåningen:

 

​​Ett mysigt sovrum med dubbelsäng(160cm) och byrå. Samt ett intillliggande mindre WC med handfat. 

 

Ett stort och ljust allrum med en bäddsoffa (80/160) och ett dagbäddar(90cm). Balkong och öppet ner till vardagsrum. 

Hela huset är verkligen inrett med komfort och lyx i åtanke!

Spjälsäng och barnstolar  finns på förfrågan.

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.